Неділя, 05.05.2024, 15:56
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Урочиста лінійка розпочалася з представлень загонів, здачі рапортів та підняття державного прапору, що означало початок І табірної зміни.

На відкриття І табірної зміни з концертною програмою ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: October | Дата: 27.06.2015

Літня пора набирає обертів. Вже давно пролунав останній дзвоник і у батьків постало питання, як найкраще організувати найбажаніший період - літні канікули своїх дітей. Та ще й зробити це цікаво, захоплююче, пізнавально і, головне, корисно. Тут на допомогу батькам і прийшов дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Жовтень".

Адже в "Жовтні" знають, як змістовно та з користю організувати дозвілля юних мандрівників, дослідників та спортсменів.

А 18 червня відбулося урочисте відкриття першої зміни табору. Новий сезон розпочато і табір відкрив двері для своїх відпо ... Читати далі »

Переглядів: 1051 | Додав: October | Дата: 25.06.2015

До уваги батьків!

Згідно з рішенням адміністрації було змінено дати заїздів. Детальнішу інформацію можна отримати в розділі "Заїзди та ціни" або за контактними телефонами з розділу "Контакти"

Переглядів: 519 | Додав: October | Дата: 26.05.2015

Незабаром початок літнього сезону відпочинку і табір готується відчинити свої двері для нової хвилі дитячих посмішок.

Знову для всіх працівників табору наступила гаряча пора. Почалась інтенсивна підготовка табору до нового літнього сезону. За 5 - 6 тижнів, які залишились до заїзду дітей потрібно встигнути дуже багато, аби дитячий відпочинок був по-справжньому повноцінним. Ми сподіваємося, що літо 2015 року буде яскравим, незабутнім, повним позитивних емоцій і для дітей, і для їх батьків, і для вс ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: October | Дата: 05.05.2015

До уваги директорів підприємств та організацій, а також всіх зацікавлених осіб!

     Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Жовтень" запрошує активну молодь на відпочинок впродовж літнього сезону 2015 року.

     2014 рік став для України не тільки надскладним  - це  був рік переосмислення власної ролі в історії країни, - рік випробувань і можливостей вистояти та встояти, - рік кризи у всіх сферах суспільства. Рік, який по праву будуть називати роком гідності Української нації, яку на весь світ визнано найпатріотичнішою.

     Ми готові організувати відпочинок і оздоровлення Ваших дітей з ніжністю та турботою. Ми раді зустріти тих, хто прийде до нас за теплом і спокоєм після страшного життєвого повороту, після революційної України.

     Ми обов’язково переможемо і у визнач ... Читати далі »

Переглядів: 1319 | Додав: October | Дата: 31.03.2015

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 »