Четвер, 28.03.2024, 13:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 25 » Сезон у "Жовтні" розпочато
23:12
Сезон у "Жовтні" розпочато

Літня пора набирає обертів. Вже давно пролунав останній дзвоник і у батьків постало питання, як найкраще організувати найбажаніший період - літні канікули своїх дітей. Та ще й зробити це цікаво, захоплююче, пізнавально і, головне, корисно. Тут на допомогу батькам і прийшов дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Жовтень".

Адже в "Жовтні" знають, як змістовно та з користю організувати дозвілля юних мандрівників, дослідників та спортсменів.

А 18 червня відбулося урочисте відкриття першої зміни табору. Новий сезон розпочато і табір відкрив двері для своїх відпочивальників. Напередодні сюди заїхали діти різного віку з усього району, щоб відпочити, набратися сил, одне слово - весело  і змістовно провести частину канікул.

Значна частина їх до "Жовтня" приїздить не вперше. А все це тому, що в "Жовтні" не доводиться нудьгувати: кожен день насичений різноманітними заходами - розважальними, пізнавальними та оздоровлювальними.
Вечірні дискотеки в нашому таборі - це не просто музика і танці, а й цікаві конкурсні програми.

Майже всі діти захоплюються спортом. Завжди гамірно на спортивних майданчиках табору. Тут кожен знайде, як розім'яти м'язи. Хлопці полюбляють ганяти у м'яча на футбольному, баскетбольному та волейбольному полях. Дівчата теж не стоять осторонь, вигадуючи розваги біля спортивних тренажерів. Кожна дитина протягом зміни має можливість розкрити свій талан, здібності, чи то у спорті, чи у вокалі, чи у танці.

Важливе питання в оздоровчому таборі - харчування. Воно ж є невід'ємною складовою оздоровчого процесу. П'ятиразове, збалансоване, калорійне. До меню входять м'ясні, молочні, рибні, овочеві страви, обов'язково свіжі фрукти. А кухарі та персонал табору завжди дбає про те, щоб до їдальні діти йшли із задоволенням, щоб завжди було смачно, чисто і охайно.

Не можна не сказати бодай кілька слів і про директора табору, яка опікується вихованцями цілодобово. Любов Леонідівна Стороженко - керівник, про якого можна сказати - фанат своєї справи.

Вона вболіває душею за все: дітей, за яких несе відповідальність, за матеріальну базу, за санітарний стан приміщень і території. А оцінкою її роботи є безпечне та комфортне перебування дітей в таборі і думка батьків. Виконуючи сумлінно обов'язки організатора, Любов Леонідівна, перебрала на себе й інші: завгоспа, вожатого, культорганізатора тощо. Але головне все ж  - це виховання  підростаючого покоління на тих високих моральних цінностях, які у свій час прищеплювали їй.

Допомагають керівнику у цьому й вожаті, більшість з яких в таборі вже не перший рік. Великою мірою належному функціонуванню табору треба завдячувати підготовчій роботі, проведеній протягом кількох попередніх тижнів.

Тож сьогодні, як і кожного року, скрізь чисто, ошатно - зроблено все, щоб перебування дітей, як у спальному корпусі, так і в інших приміщеннях, та на подвір'ї, було приємним.

Отже, побажаємо всім приємного відпочинку в нашому таборі.

 

 

Переглядів: 1046 | Додав: October | Теги: жовтень, сезон розпочато | Рейтинг: 0.0/0