П`ятниця, 26.04.2024, 00:58
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 26 » "Жовтень" стає улюбленим місцем літнього відпочинку для багатьох дітей з усієї Кіровоградщини
00:00
"Жовтень" стає улюбленим місцем літнього відпочинку для багатьох дітей з усієї Кіровоградщини
Під час робочої поїздки до Олександрівського району заступник голови обласної державної адміністрації Віта Атаманчук відвідала поблизу села Бірки дитячий оздоровчий табір "Жовтень".
 

Дитячий оздоровчий табір розташований у мальовничій місцевості – у сосновому бору з надзвичайно чистим лісовим повітрям, поблизу розташований гарний став з проточною водою та добре обладнаним піщаним пляжем – улюбленим місцем відпочинку дітей.

Для занять спортом та активної рухової діяльності дітей у "Жовтні" обладнані численні ігрові та спортивні майданчики, є тут й справжнє поле для гри у футбол та волейбол, багато різних турнікетів та спортивних снарядів.
Крім того, при таборі діють численні гуртки, де діти мають можливість цікаво проводити своє дозвілля, зокрема, малюють, займаються ліпленням, рукоділлям та вишиванням, і усе це, за активної участі вожатих – студентів кіровоградських вишів. А ввечері на малечу чекають різноманітні конкурси, і, зазвичай, дискотека.
Літній відпочинок у "Жовтні" проходить надзвичайно цікаво. Про це свідчить той факт, що більшість юних відпочивальників, які тут побували хоч одного разу, виявляють бажання наступного літа відпочивати саме тут. Є серед школярів навіть "старожили", які проводять саме тут літні канікули кілька років підряд.
Перебуваючи на території дитячого табору Віта Атаманчук також оглянула столову, харчоблок, пральню, душову та котельню, і пересвідчилася, що у "Жовтні" дбають про чистоту і порядок, щоб малечі було тут справді зручно і комфортно.

Проте найвищу оцінку дитячому оздоровчому закладу у відвертій розмові з Вітою Атаманчук дали самі діти – наступного літа відпочиватимуть лише у "Жовтні"!

 

За інформацією Кіровоградської обласної державної адміністрації www.kr-admin.gov.ua

Переглядів: 746 | Додав: October | Теги: відпочинок, оздоровлення, летний лагерь, літній табір, отдых, жовтень, ДЗОВ | Рейтинг: 0.0/0